لیزر مو صورت یکی از تاثیرگذارترین و ماندگارترین روش هایی است که می توان از طریق آن موهای صورت را از بین برد. به طور کلی این روش درد و عوارض زیادی ندارد؛ اما اگر پیش از مراجعه پوست خود را برنزه کنید یا از روش هایی مثل بند، اپیلاسیون، وکس و... برای اصلاح صورت استفاده نمایید، ممکن است کارایی لازم را نداشته باشد و عوارضی را به وجود آورد. علاوه بر این بهتر است برای پیشگیری از عوارض لیزر به کلینیک های زیبایی معتبر نظیر کلینیک زیبایی آسمانه مراجعه کنید زیرا در این کلینیک ها انواع خدمات لیزر نظیر لیزر تتو و لیزر موهای زائد صورت و بدن با کیفیت بالایی ارائه داده می شوند. در ادامه با ما باشید تا با مهم ترین نکات لیزر مو صورت آشنا شوید.
لیزر مو صورت نسبت به روش هایی که موی صورت را تنها به صورت سطحی قطع می کنند، اثربخشی بیشتری دارد؛ زیرا در این روش پرتوهای پرانرژی نور که از دستگاه خارج می شوند، رنگدانه های ملانین موجود در موهای تیره رنگ پوست را مورد هدف قرار می دهند. در این هنگام انرژی نور به گرما تبدیل می شود و در برخورد با ملانین، به آن آسیب می رساند. در نتیجه فولیکول های مو به تدریج تضعیف شده و به طور کامل از بین می روند.
به طور کلی انجام لیزر محدودیت خاصی از نظر سن و جنسیت ندارد و تمام آقایان و بانوانی که از وجود موهای زائد در نواحی مختلف صورت خود ناراضی و آزرده خاطر هستند، می توانند برای انجام آن به کلینیک های معتبر مراجعه کنند. البته لازم است این افراد، پوستی سالم داشته باشند و از بیماری خاصی رنج نبرند.
در مورد سنین مجاز برای انجام لیزر، توصیه می شود نوجوانان برای لیزر موهای صورت خود دست نگه دارند و در سنین بالای 18 سال لیزر انجام دهند؛ چراکه در دوران نوجوانی به دلیل ترشح هورمون ها و تغییرات بدن ممکن است لیزر اثربخشی لازم را نداشته باشد و موها پس از پایان مدت درمان، مجددا نمایان شوند.
همچنین معمولا لیزر برای از بین بردن موهای ضخیم و تیره اثربخش تر است و افرادی که موهای بور و نازکی دارند، ممکن است نتوانند نتیجه دلخواه را از این روش دریافت کنند. همچنین لازم است فرد از انجام لیزر انتظارات معقولانه ای داشته باشد و با صبر و حوصله جلسات آن را طی نماید تا به تدریج موهای زائد صورت از بین بروند. با انجام لیزر، پوستی صاف و زیبا در انتظار افراد خواهد بود و اعتماد به نفس ایشان به طرز شگفت انگیزی افزایش می یابد.
- مهمترین مزیت لیزر مو صورت این است که نتیجه ماندگار را در پی دارد و تا سال های سال مانع رشد موهای زائد صورت می شود.
- بعد از انجام لیزر صورت، موهای ضخیم و تیره از بین می روند و حتی اگر اندک مویی باقی بماند، نازک، کرکی و کمرنگ است و نیازی به اصلاح ندارد.
- دستگاه لیزر برای جلوگیری از احساس درد و سوختگی، دارای سیستم کولینگ یا خنک کننده است و نمی گذارد فرد در طی جلسات، درد شدیدی را احساس کند؛ درحالیکه روش های دیگر مثل وکس، بند انداختن و اپیلاسیون، فرد را با درد زیادی مواجه می کنند.
- استفاده از بند، اپیلاسیون و وکس در بسیاری از موارد باعث التهاب و حساسیت پوست می شود و می تواند جوش های زیادی را به وجود آورد. درحالیکه لیزر هیچ جوش و آکنه ای بر روی پوست باقی نخواهد گذاشت و باعث زیبایی و درخشندگی چهره خواهد شد.
- این روش عوارض زیادی ندارد و کاملا ایمن است.
- با توجه به اینکه لیزر روشی دائمی برای از بین بردن موهای زائد صورت به شمار می رود، هزینه آن بسیار مناسب و مقرون به صرفه است؛ چراکه تنها با چند جلسه لیزر می توانید برای همیشه از هزینه های اپیلاسیون و... معاف شوید.
- برای انجام لیزر نواحی مختلف صورت، هیچگونه محدودیتی وجود نخواهد داشت و به جز چشمان تان، تمامی نقاط می توانند مورد هدف پرتوهای لیزر قرار بگیرند. در حالیکه در روش هایی مثل بند انداختن، دسترسی به بعضی نواحی صورت دشوار و گاها غیر ممکن است.
- جلسات لیزر بسیار کوتاه خواهند بود و در هر ماه تنها در حد ۱۵ دقیقه از وقت تان را خواهند گرفت. شگفت انگیز است که با ماهی ۱۵ دقیقه، می توانید به طور دائمی از پوستی صاف و بدون مو برخوردار شوید.
- لیزر مو صورت نه تنها برای بانوان، بلکه در نواحی خاصی از صورت، برای آقایان نیز انجام می شود و ایشان می توانند زیبایی های طبیعی و مردانه چهره خود را به وسیله لیزر ماندگار سازند.
به طور کلی لیزر مو صورت روشی کم عارضه است و کمتر کسی با انجام آن عوارض شدیدی را تجربه می کند. برخی از کلینیک ها برای جلوگیری از عوارض جدی در افرادی که شرایط خاصی دارند یا قبلا دچار عوارض ناشی از لیزر شده اند، توصیه می کنند در یک جلسه به جهت آزمایش، در یک ناحیه محدود از پوست فرد، لیزر انجام شود و بعد از یک هفته اگر عوارض خاصی ایجاد نشد، فرد جلسات اصلی لیزر را آغاز کند.
به طور کلی عوارض لیزر شامل موارد زیر است:
- درد، سوزش، ناراحتی، قرمزی و حساسیت پوست از عوارض شایع لیزر هستند که معمولا به طور کوتاه مدت بروز پیدا می کنند و تا چند ساعت بعد از لیزر به طور کامل برطرف می شوند.
- اگر پوست تیره ای دارید و رنگ موهای صورت به رنگ پوست تان نزدیک می باشد، ممکن است با انجام لیزر پوستتان روشن تر یا در مواردی تیره تر از حالت عادی شود.
- چنانچه دستگاه به طور حرفه ای و صحیح تنظیم نشده، و یا پوست فرد دارای حساسیت بالایی باشد، پرتوهای لیزر ممکن است باعث سوختگی و ایجاد زخم در نواحی خاصی از پوست شوند. معمولا این زخم ها موقتی هستند و خیلی زود برطرف خواهند شد؛ اما گاهی ممکن است رد آنها باقی بماند.
- در مواردی ممکن است دستگاه به درستی تنظیم نشده و کارایی لازم را نداشته باشد و به همین دلیل رنگدانه های مو از مشکی به سفید تبدیل شوند. در این صورت موها از بین نمی روند؛ بلکه با رنگ روشن نمایان می شوند.
- بعد از انجام لیزر احتمال پوسته پوسته شدن در نواحی مختلف صورت نیز وجود دارد.
- با توجه به نوع و شرایط پوست فرد، ممکن است لیزر باعث تقویت فولیکول موهای زائد شود و درنتیجه رشد بیشتر و افزایش ضخامت آنها را به دنبال داشته باشد. البته این عارضه نادر است و حتی اگر رخ دهد، می توان با ادامه دادن جلسات لیزر، موهای ضخیم ایجاد شده را به کلی از بین برد.
- چنانچه از دستگاه کارآمد و پیشرفته ای استفاده نشود، ممکن است پرتوهای لیزر روی بافت پوست اثر بگذارند و پوست در نواحی خاصی دچار شل شدگی و چروک شود.
- علاوه بر موارد بالا، ممکن است با انجام لیزر، اطراف فولیکول های مو عفونت ایجاد شود و این عفونت به شکل جوش های کوچک باکتریایی بروز پیدا کند.
- لیزر برای خانم های باردار ممکن است عوارض خطرناکی داشته باشد؛ بنابراین برای لیزر باید تا بعد از زایمان صبر کنید.
- اگرچه عوارض خطرناکی در مورد لیزر در دوران شیردهی گزارش نشده، اما بهتر است بانوان حدود شش ماه صبر کنند و پس از آن، لیزر انجام دهند.
- همچنین در دوران قاعدگی انجام لیزر عارضه خاصی نخواهد داشت و برای فرد منعی ندارد. البته برخی افراد ترجیح می دهند تا اتمام پریود صبر کنند و سپس لیزر انجام دهند.
- لازم به ذکر است این موضوع که لیزر باعث سرطان پوست می شود، هیچ سندیتی ندارد و کاملا از نظر علمی بی پایه و اساس است.
شاید برایتان جالب باشد بدانید که علاوه بر بانوان، آقایان هم می توانند در برخی نواحی صورت خود، از مزایای لیزر بهره مند شوند. در واقع لیزر مو صورت آقایان در نواحی خاصی انجام می شود که بر آراستگی ایشان می افزاید. نواحی مثل کنار گوش، قسمتی از لب بالایی که در صورت وجود مو از آراستگی و زیبایی ریش و سیبیل می کاهد، موهای نامرتب روی گونه ها، و موهایی که در قسمت چانه و همچنین خط فک می رویند، از جمله بخش هایی از صورت هستند که با لیزر می توان آنها را زیباتر نمود.
در صورتی که لیزر انجام نشود، آقایان مجبور هستند به دفعات مکرر و با فواصل زمانی کوتاه این نواحی را با تیغ، موبر، وکس و... اصلاح کنند که این اصلاح مکرر، پوستی ضخیم، کدر، ملتهب و بدون جذابیت را برایشان به ارمغان خواهد آورد.
همچنین دیگر روش ها که به جای لیزر انجام می شوند، رشد موهای زیرپوستی را در پی دارند و این برای بسیاری افراد ناخوشایند و نازیباست. بنابراین بهتر این است که موهای اطراف ریش و سبیل، به وسیله لیزر که یک روش غیرتهاجمی، آسان و دائمی است، از بین بروند.
- افرادی که از بیماری های پوستی مثل عفونت های فعال، پسوریازیس، اگزما و... رنج می برند.
- بانوان باردار، به ویژه در ماه های اول بارداری به خاطر تغییرات هورمونی و افزایش حساسیت مادر و جنین، نباید لیزر انجام دهند.
- افرادی که پوست صورت شان برنزه یا تیره است، ممکن است (به جای مو) پوست شان مورد هدف پرتوهای لیزر قرار گرفته و دچار سوختگی یا تغییر رنگ شود. به همین خاطر پزشک متخصص برای ایشان از طول موج های ویژه لیزر یا روش های دیگر بهره می برد.
- افرادی که قبلا لیزر انجام داده اند و با انجام آن موهای صورت شان افزایش یافته یا عوارض شدیدی را تجربه کرده اند.
- افرادی که اختلالات هورمونی نظیرسندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) دارند و موهایشان به شکل غیرطبیعی رویش پیدا می کند.
- افرادی که داروهای خاصی مثل ایزوترتینوئین (از داروهای ترمیم کننده پوست برای رفع آکنه) مصرف می کنند، ممکن است پوست شان حساسیت زیادی داشته باشد و نباید لیزر انجام دهند.
- افرادی که پوستشان دچار سوختگی یا زخم شده و حساسیت بالایی دارد.
- بیماری هایی مثل دیابت کنترل نشده که باعث افزایش حساسیت و کاهش توانایی پوست در بهبود و ترمیم می شوند و همچنین بیماری های خودایمنی مثل لوپوس که پوست را به طرز وحشتناکی تحت تاثیر قرار می دهند، موجب ممنوعیت لیزر می گردند.
- بیماری های خونی مثل هموفیلی، مشکلات قلبی عروقی و البته انواع سرطان مرتبط با پوست (سرطان لوزه و تیروئید) مانع انجام لیزر مو صورت هستند. بنابراین افراد مبتلا یا مشکوک به این سرطان ها، به هیچ عنوان نباید لیزر انجام دهند.
- همچنین افرادی که به دفعات زیاد دچار تبخال می شوند، باید از انجام لیزر پرهیز کنند.
در صورتی که هر یک از شرایط بالا را دارید، می بایست با پزشک متخصص مشورت نموده و در موارد حاد، با توجه به توصیه ایشان از انجام لیزر خودداری کنید؛ چراکه در غیر این صورت، عوارض لیزر به طور شدیدی بروز خواهند کرد و سلامتتان را به خطر خواهند انداخت.
- برای انجام لیزر، به قدر کافی تحقیق کنید و به کلینیکی مراجعه نمایید که بهداشت را به خوبی رعایت می کنند و همچنین برای خدمت رسانی به زیبا جویان، از دستگاهی پیشرفته و اپراتوری با تجربه کمک می گیرند.
- قبل از مراجعه برای انجام لیزر، سابقه پزشکی خود را با متخصص به اشتراک بگذارید و چنانچه داروی خاصی مصرف می کنید، این مورد را به پزشک اطلاع دهید. داشتن خال و ماه گرفتگی، تتو، زخم، سوختگی، عفونت فعال پوستی، اگزما، پسوریازیس، اختلالات هورمونی، بیماری های عصبی، MS، کیست تخمدان، پریود نامنظم، ایدز، دیابت، بروز مکرر تبخال، صرع، بیماری قلبی، مشکل ناباروری و... همه از مواردی هستند که باید با پزشک در میان بگذارید.
- توجه کنید که اگر بر روی صورت خود تاتو دارید، این ناحیه قابل لیزر نیست و پرتوهای لیزر ممکن است باعث سوختن پوست شوند.
- پیش از مراجعه برای لیزر مو، صورت خود را از هرگونه کثیفی، کرم، مواد آرایشی و... پاک کنید.
- حداقل از ۶ هفته پیش از لیزر، به هیچ عنوان از وکس، اپیلاسیون و دیگر روش هایی که مو را از ریشه می کنند، استفاده نکنید.
- پیش از لیزر مو صورت، از محصولات آرایشی بهداشتی که پوست را خشک یا لایه برداری می کنند، استفاده نکنید. همچنین استفاده از محصولات حاوی رتینول، رتینال و بنزوئیل پراکسید از دو هفته پیش از آغاز جلسات لیزر ممنوع است. در فواصل بین جلسات لیزر تنها می توانید از شوینده ها و مرطوب کننده های ملایمی که مورد تایید پزشک هستند، استفاده کنید.
- حدود ۲۴ ساعت قبل از مراجعه برای انجام لیزر، موهای صورت خود را با تیغ (و نه وکس) شیو کنید؛ چراکه وجود موهای بلند و زیاد ممکن است مانع از رسیدن پرتوهای لیزر به فولیکول مو شود. همچنین موهای تیره ای که از پوست بیرون زده اند، مورد هدف پرتو لیزر قرار می گیرند و می سوزند؛ بدیهی است که سوختن مو، باعث درد و ناراحتی پوست تان می شود.
- حداقل از یک ماه قبل از آغاز جلسات لیزر، از کرم ها و لوسیون های برنزه کننده استفاده نکنید و همچنین از رفتن به استخرهای روباز، سولاریوم و هرگونه موقعیتی که شما را در معرض نور مستقیم خورشید قرار می دهد، بپرهیزید. هرچه رنگ پوستتان تیره شود، تضاد رنگی بین موها و پوست کاهش می یابد و این موجب عوارض بیشتر و کاهش اثربخشی لیزر می شود.
- مصرف ماینوکسیدیل، فنی تویین، سیکلوسپورین، داروهای ضدانعقادی (رقیق کننده خون) مثل آسپرین، ایبوپروفن، مکمل های گیاهی، داروهای جوانساز پوست یا رتینوئیدها، ایزوترتینوئین، راکوتان، کورتون و... همه باید مدتی قبل از لیزر به طور کلی قطع شود. همچنین در مورد سایر داروهای مصرفی و تداخل آنها با لیزر از پزشک مشورت بگیرید.
- ترجیحا طی یک روز قبل از مراجعه به کلینیک، از مصرف قهوه پرهیز کنید؛ چراکه کافئین، حساسیت و تحریک پذیری پوست را افزایش می دهد و ممکن است لیزر را برایتان دردناک تر کند.
- به طور کلی باید بعد از انجام عمل های زیبایی مثل تزریق فیلر زیر چشم، بوتاکس، فیلر بادی، فیلر لب و... باید حداقل دو هفته دست نگه دارید و سپس برای لیزر مو صورت مراجعه نمایید؛ زیرا ممکن است پرتوهای لیزر نتیجه حاصل از این روش ها را تحت تاثیر قرار دهند و باعث تورم، التهاب و قرمزی ناحیه هدف شوند.
- سعی کنید پیش از مراجعه به کلینیک، فعالیت بدنی شدیدی نداشته باشید؛ زیرا حرارت بدن ممکن است فرآیند لیزر را با درد بیشتری همراه کند.
- چنانچه در فاصله بین جلسات لیزر مجبور به مصرف داروی خاصی شدید، حتما در این مورد با پزشک مشورت کنید.
- اگر پیش از مراجعه به کلینیک متوجه شدید صورت تان دچار تبخال، بریدگی یا سوختگی شده، جلسه خود را کمی به تعویق بیندازید تا پوست ترمیم شود.
- قبل از آغاز لیزر مو صورت توجه داشته باشید که این روش برای اثربخشی، نیازمند چندین جلسه مراجعه خواهد بود و با یک جلسه نمی تواند نتیجه لازم را ارائه دهد. بنابراین در طی جلسات صبر و حوصله کافی را به خرج دهید تا برای همیشه موهای زائد صورت تان از بین بروند.
- تا دو روز بعد از لیزر، صورت خود را با آب داغ نشویید؛ زیرا حرارت بالای آب می تواند پوست را ملتهب تر کند.
- از قرارگیری در محیط های گرم بپرهیزید و دمای محیط را متعادل نگه دارید.
- بعد از انجام لیزر، از لایه بردارهای پوست استفاده نکنید.
- تا ۴۸ ساعت بعد از انجام لیزر مو صورت، از انجام فعالیت های سنگین ورزشی که موجب تعریق زیاد می شوند، پرهیز نمایید؛ زیرا تعریق باعث التهاب و سوزش پوست می شود.
- پس از انجام لیزر، از بکارگیری مواد آرایشی که حاوی مواد شیمیایی، انواع اسید و ترکیبات معطر هستند، اجتناب کنید.
- نواحی که مورد هدف پرتوهای لیزر بوده را دستکاری نکنید و اجازه دهید پوست به آرامی ترمیم شود و موها به تدریج بریزند.
- سعی کنید روزانه آب فراوانی بنوشید تا بدن تان هیدراته بماند و پوست سریعتر بهبود یابد.
- حدالامکان در مقابل نور مستقیم خورشید قرار نگیرید و اگر در مواردی مجبور به تحمل این شرایط شدید، حتما از کرم های ضد آفتاب با کیفیتی که SPF بالای 30 دارند، استفاده کنید.
- کمپرس سرد و کرم زینک می تواند به کاهش التهاب پوست صورت کمک کند. البته نباید یخ را به طور مستقیم روی پوست قرار دهید؛ بلکه باید آن را در پارچه ای تمیز بپیچید و سپس روی صورت بگذارید.
- برای هیدراته ماندن پوست در روزهای بعد از لیزر، می توانید از کرم های مرطوب کننده ساده ای که مورد تایید پزشک هستند، کمک بگیرید.
لیزر مو صورت به طور معمول در ۶ تا ۸ جلسه انجام می شود و این تعداد جلسات لازم هستند تا موها به خوبی مورد هدف پرتوهای لیزر قرار بگیرند و از بین بروند. البته تعداد دقیق جلسات مورد نیاز برای از بین رفتن موها، توسط متخصص تعیین می شود.
خوب است بدانید بین این جلسات، ۴ تا ۸ هفته فاصله لازم است تا به تدریج همه موها در مرحله رشد قرار بگیرند و نسبت به لیزر پاسخ دهند. باتوجه به اینکه موهای مختلف ممکن است در مراحل مختلفی از رشد باشند، لازم است جلسات مختلف لیزر را با فواصل زمانی انجام داد تا فرد نتیجه مورد انتظار خود را دریافت کند.
از طرفی رعایت این فاصله زمانی در بین جلسات لیزر، الزامی است؛ چراکه پرتوهای لیزر هرقدر هم که بی خطر باشند، باز هم پوست را تحت تاثیر قرار می دهند و باید در بین جلسات، فرصتی برای استراحت و ترمیم پوست در نظر گرفته شود.
معمولا در ابتدای فرآیند لیزر، جلسات یک ماه با هم فاصله دارند و بعد به تدریج این فاصله تا حدود دو ماه افزایش می یابد. خوب است بدانید بعد از اتمام ۸ جلسه نیز، جلساتی با فواصل بیشتر تنظیم می شود تا رشد موهای جدید تحت کنترل قرار گیرد و پوست، تا سال های سال به همان صورت نرم، صاف و بدون مو باقی بماند.
به طور میانگین هر جلسه لیزر صورت حدود ۱۵ دقیقه زمان می برد. بنابراین در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید برای همیشه از شر موهای زائد صورت خود راحت شوید.
در صورتی که تمامی نکات مربوط به قبل و بعد از لیزر مو صورت را رعایت کنید و همچنین تعداد جلسات موردنیاز را با فاصله مناسب پشت سر بگذارید، نتیجه لیزر دائمی و مادام العمر خواهد بود. این بدان معناست که می توانید با یک دوره لیزر که تنها چند ماه به طول می انجامد، برای همیشه از شر موهای زائد صورت تان رهایی یابید.
همواره یکی از مسائل چالش برانگیز برای انجام لیزر صورت، هزینه آن بوده است. با توجه به اینکه در چه کلینیکی، در کدام شهر و در کدام منطقه، برای لیزر مراجعه می کنید، تکنولوژی و دستگاه مورد استفاده برای لیزر تا چه حد مدرن و کارآمد است، اپراتور چه تخصص و چه میزان تجربه ای دارد، قیمت لیزر مو صورت متفاوت است. همچنین ممکن است لیزر مو صورت آقایان با توجه به متراکم تر بودن موها و وسعت بیشتر ناحیه هدف، بیشتر از هزینه لیزر مو صورت بانوان باشد.
البته باید دقت داشت که با توجه به ژنتیک، سبک زندگی و وضعیت سلامت پوست، موهای صورت هر فرد از نظر رنگ، ضخامت و میزان مقاومت در برابر لیزر متفاوت هستند. بنابراین هرچه تعداد جلسات بیشتری برای لیزر مورد نیاز باشد، هزینه افزایش خواهد یافت. اما در نهایت فراموش نکنید که با تمام این اوصاف، هزینه لیزر کاملا به صرفه است و با چند جلسه هزینه کردن جهت لیزر، می توانید برای یک عمر از هزینه وکس، موبر، اپیلاسیون و... خلاص شوید.
یکی از حیاتی ترین نکات برای انجام ایمن لیزر مو صورت، این است که از عینک های محافظ استفاده کنید. این عینک ها مانع رسیدن پرتوهای لیزر به چشم هایتان خواهند شد و از سوختگی قرنیه و خطر نابینایی (در اثر رسیدن پرتو لیزر به شبکیه) جلوگیری خواهند کرد. در واقع استفاده از عینک های محافظی که کلینیک های زیبایی در اختیار مراجعین خود قرار می دهند، یک استاندارد جهانی است و باید در تمامی کلینیک ها رعایت شود.
البته خوب است بدانید برای محافظت از چشم، حرفه ای بودن اپراتور نیز یکی از شروط لازم است. در نتیجه اگر به یک کلینیک معتبر مراجعه فرمایید، هیچ خطری از این بابت تهدیدتان نخواهد کرد.
علاوه بر موهای زائدی که به طور طبیعی در نواحی مختلف صورت رویش پیدا می کنند، ممکن است در اثر اختلالات هورمونی و مشکلاتی مثل سندروم تخمدان پلی کیستیک، اختلالات غدد فوق کلیه، یا در دوران بلوغ، بارداری و یائسگی موهای ضخیم و تیره ای در قسمت هایی مثل چانه روییده شوند که ظاهر مردانه و نازیبایی به بانوان می دهند. در چنین مواقعی بانوان تمایل دارند هرچه سریع تر از طریق لیزر این موها را از بین ببرند.
در واقع موهای صورت ناشی از اختلالات هورمونی، به وسیله لیزر به خوبی برطرف نخواهند شد و حقیقتا انجام لیزر برای از بین بردن آنها چندان موثر نیست. لازم است ابتدا علت این مشکل تشخیص داده شده و درمان شود و سپس موهای زائد صورت از طریق لیزر از بین بروند.
به طور کلی لیزر موهای زائد نمی تواند مستقیما تاثیری بر رنگ پوست بگذارد و آن را روشن کند. در واقع پرتوهای لیزر فولیکول های مو را مورد هدف قرار می دهند و با از بین بردن آنها می توانند پوستی روشن و صاف را به ارمغان آورند.
البته دلیل اینکه در برخی مواقع لیزر موهای زائد باعث روشن شدن پوست می شود، این است که پرتوهای لیزر خصوصا در افرادی که پوست تیره تری دارند، رنگدانه ملانین پوست را مورد هدف قرار می دهند و با اختلال در تولید این رنگدانه، کمی پوست فرد را روشن تر از حالت طبیعی می کنند. حقیقتا گاهی ممکن است پرتوهای نور لیزر از مسیر خود منحرف شوند و بر رنگ پوست تاثیر بگذارند.
کلام آخر
در نهایت خوب است بدانید که لیزر مو صورت یکی از بهترین، ایمن ترین و ماندگارترین راهکارهایی است که می توانید از طریق آن موهای زائد نواحی مختلف صورت خود را از بین ببرید. اما این روش، در شرایطی بدون عوارض بوده و تاثیر دائمی خواهد داشت که نکات قبل و بعد از لیزر را به طور کامل رعایت کنید و برای انجام لیزر، به کلینیکی معتبر و حرفه ای مراجعه فرمایید. در این صورت می توانید لذت داشتن یک پوست نرم، صاف، درخشان و بدون مو را تجربه کنید.