مزوتراپی صورت یک روش غیر تهاجمی است که بسیاری از عیوب زیبایی شناختی را اصلاح می کند. در واقع تکنیکی است که از تزریق ویتامینها، آنزیمها، هورمونها و عصارههای گیاهی برای جوانسازی و سفتکردن پوست و همچنین حذف چربیهای اضافی استفاده میکند. بدین صورت که یک کوکتل قوی از مواد فعال به لایه های سطحی پوست تزریق می شود که پزشک با توجه به نیاز بیمار نوع کوکتل و محل تزریق را تشخیص میدهد. مواد به شکل یک سری تزریق های کوچک وارد پوست می شود. مزوتراپی برای افراد بالای 18 سال بدون در نظر گرفتن جنسیت، قومیت و نوع پوست مناسب است
در مزوتراپی معمولا موادی مانند اسیدهای آمینه، ویتامین ها، آنتی اکسیدان های ضد پیری و اسید هیالورونیک، پلی ویتامین ها، عناصر کمیاب، اسید هیالورونیک، سنتلا آسیاتیکا، عصاره کنگر فرنگی، کافئین، اسید گلیکولیک، فسفاتیدیل کولین، آرگیرلین و غیره به پوست تزریق می شود.
مزوتراپی یک روش غیر تهاجمی است که برای افراد بالای 18 سال بدون در نظر گرفتن جنسیت، قومیت و نوع پوست مناسب است. همچنین برای افرادی که نیاز خفیف تا متوسط به جوانسازی دارند، مزوتراپی بهترین انتخاب است.
عکس قبل و بعد مزوتراپی صورت
مزوتراپی صورت از طریق میکرواینجکشن در یک روش سریع و ساده انجام می شود. این روش نیازی به هیچ گونه آمادگی قبلی از جانب بیمار ندارد، تنها اقدام لازم از جانب بیمار، انتخاب صحیح یک تیم تخصصی برای درمان است.
در طول هر جلسه، ممکن است داروی بیحس کننده را روی پوست شما اعمال شود و ممکن است اعمال نشود. تزریق با استفاده از سوزن مخصوص انجام می شود. در برخی جلسات سوزن ممکن است به یک تفنگ مکانیکی متصل شود تا تزریق های زیادی را پشت سر هم انجام دهد. بسته به شرایطی که تحت درمان هستید، تزریق ها با توجه به تشخیص پزشک در عمق ها و زوایای مختلف انجام می شود با توجه ب نوع بیماری شما توسط پزشک تشخیص داده می شود. احتمالاً برای به دست آوردن اثر مطلوب به چندین جلسه مزوتراپی نیاز خواهید داشت. باید انتظار داشته باشید که بین 3 تا 15 بار به پزشک مراجعه کنید. در ابتدا، هر 7 تا 10 روز یک بار تزریق می کنید. اگر پوست شما شروع به بهبود کرد، درمان ها به مدت دو هفته یک بار یا یک بار در ماه انجام می شود.
علیرغم اینکه نتایج مزوتراپی بسیار قابل توجه هستند، لزوما دائمی نمی باشند. نکته ای که باید در نظر گرفت این است که طول عمر نتایج مزوتراپی به عوامل مختلفی از جمله ناحیه درمان، نوع پوست فرد، شیوه زندگی و نحوه مدیریت مراقبت های بعد از درمان بستگی دارد. ماندگاری اثرات مزوتراپی صورت می تواند تا 12 ماه ادامه داشته باشد حتی پس از اولین جلسه نتایج قابل مشاهده هستند. مزایای این درمان از نظر بالینی ثابت شده است. مزوتراپی باعث تغییر قابل مشاهده کیفیت پوست پس از پنج جلسه می شود و روشنایی و هیدراتاسیون یا همان آبرسانی به پوست کاملا مشهود است اما اگر شما درمان را تمدید نکنید اثرات مزوتراپی در نهایت شروع به محو شدن خواهند کرد. اکثر مراجعین متوجه شده اند که تکرار درمان تکمیلی هر 3 تا 6 ماه به جوانسازی پوست کمک و نتایج مزوتراپی را طولانی تر می کند.
نتایج مزوتراپی فوراً نشان داده نمی شوند، زیرا بدن شما برای استفاده از مواد مغذی، جوانسازی پوست و یا تجزیه چربی (در مزو چربی) به زمان نیاز دارد. اما بعد از اولین جلسه مزوتراپی شما یک بهبود فوری در ظاهر پوست خواهید دید که با ادامه درمان و تقویت ساختارهای عمیق بافت پوست، پیشرفت درمان و بهبود کیفیت پوست ادامه خواهد داشت. اکثر مراجعین بعد از 2 تا 6 هفته متوجه تفاوت می شوند.
از 3 روز قبل، از اپیلاسیون، سفید کردن، موچین یا کرم موبر روی ناحیه مورد درمان خودداری کنید. از قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید خودداری کنید. 24 ساعت قبل از درمان از نوشیدنی های الکلی خودداری کنید.
از وارد کردن فشار بیش از حد به ناحیه تحت درمان در چند ساعت اول و تا 2 تا 3 روز خودداری کنید. هنگام تمیز کردن صورت یا آرایش کردن بسیار ملایم باشید. 24 ساعت پس از درمان از ورزش یا فعالیت های شدید خودداری کنید. شما میتوانید فوراً سایر فعالیتها/روالهای عادی را از سر بگیرید.
در مورد زمان ریکاوری مزوتراپی می توان گفت که معمولاً هیچ زمان قطعی وجود ندارد. بسیاری می توانند بلافاصله بعد از مزوتراپی به فعالیت های روزمره خود بازگردند. برخی دیگر ممکن است به دلیل تورم و درد در محل تزریق نیاز به یک روز استراحت داشته باشند.
تعرفه مزوتراپی به عوامل مختلفی همچون نوع عارضه، شدت عارضه، میزان و محل تزریق، تعداد جلسات مورد نیاز و نوع و کیفیت مواد استفاده شده بستگی دارد. برای اطلاع از هزینه مزوتراپی با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
افراد مبتلا به بیماری های خاص مانند بیماری های قلبی عروقی یا اختلالات خودایمنی باید از مزوتراپی اجتناب کنند. مزوتراپی ممکن است عوارض جانبی مانند تورم پوست، حالت تهوع و کبودی ایجاد کند که موجب تشدید اختلالات خودایمنی می شود. همچنین بهتر است زنان باردار یا شیرده از مزوتراپی خودداری کنند. موارد منع مزوتراپی همچنین شامل شاخص توده بدنی بیشتر از 30، حساسیت مفرط شناخته شده در هر یک از اندام ها، سن کمتر از 18 سال، بارداری، شیردهی، بیمارانی که داروهای ضد انعقاد خون مصرف می کنند، داروهای قلبی (مانند آمیودارون، هیدرالازین، مسدود کننده کانال کلسیم، مسدود کننده بتا) می باشد.